Veikkaaminen e-urheilussa on uusi pelihirmujen harrastus

Urheiluvedonlyönti eli veikkaaminen on Suomessa erityisen suosittua, sillä suomalaiset seuraavat aktiivisesti esimerkiksi jääkiekkoa ja raviurheilua. E-urheilun suosion kasvun myötä myös vedonlyönti virtuaalisen urheilun parissa on kasvanut. Nyt on jo olemassa veikkaussivustoja, jotka erikoistuvat nimenomaan e-urheiluun.

Mistä e-urheilun vedonlyönnin suosio johtuu?

Vaikka e-urheilua on edelleen väheksytty muiden urheilun muotojen rinnalla, sen suosio on kuitenkin ollut selvässä kasvussa. Yhä useampi pelaa joko tietokoneella tai konsolilla ja kyseessä on uusi tapa rentoutua vapaa-ajalla. Harrastuksekseen pelaavien on kiinnostavaa seurata sitä, millaisia pelistrategioita ammatikseen pelaavat käyttävät. Monille e-urheilua seuraaville on jo muodostunut tiettyjä suosikkijoukkueita, joiden edistymistä seurataan silmä kovana.

Koska veikkaaminen on jo ollut suosittua urheilun maailmassa muuten, ei ole yllättävää, että se on voittanut pelihirmujenkin sydämet. Yhä useampi veikkaussivusto on lisännyt e-urheilun valikoimiinsa lajin suosion kasvun myötä. Erityisesti suosituimmat pelit, kuten CSGO (Counter-Strike: Global Offensive) sekä Fortnite löytyvät monesti valikoimista. Lisäksi veikkaussivustoilla pystyy veikkaamaan nykyään myös suurimmissa e-urheilun turnauksissa, joita seuraa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa.

Kun yhä useampi myös tietää paljon peleistä sekä e-urheilijoista, on veikkaustenkin tekeminen huomattavasti helpompaa. Veikkauksessa on nimittäin hyötyä sekä hyvästä urheilutietämyksestä että veikkauskokemuksesta. Lisäksi tarvitaan myös hieman tuuria, sillä tiukoissa otteluissa on hyvin hankala ennustaa, miten peli tulee päättymään. Kun todennäköisyydet ovat pienemmät, vedonlyöntikertoimet ovat toisaalta korkeammat.

Miten e-urheilussa veikataan?

E-urheilu eroaa perinteisistä urheilulajeista monin tavoin, joten veikkaamisessakin on otettava tiettyjä erityispiirteitä huomioon. Ensinnäkin on tutustuttava erilaisiin e-urheilun veikkausmuotoihin. Näistä yleisimpiä ovat MOBA (Multiplayer Online Battle Area), FPS (first person shooter) sekä RTS (real time strategy).

E-urheilussa ei voi veikata tasapeliä, sillä ottelut pelataan aina ratkaisuun asti, ellei törmätä ongelmiin. Jos siis veikkaa pelin voittajaa, ovat todennäköisyydet korkeammalla, sillä on vain kaksi arvausvaihtoehtoa.

Veikkaussivustoilla on myös tarjouksia erityisesti uusille veikkaajille, jolloin veikkaamisen maailmaan on helpompi tutustua. Erityyppisten vedonlyöntibonusten avulla on mahdollista kokeilla juuri e-urheilun vedonlyöntiä joko halvemmalla tai jopa täysin ilmaiseksi. On kuitenkin aina tärkeää tutustua näiden bonusten sääntöihin ja vaatimuksiin ennen niiden lunastamista.

Mitkä pelit ja turnaukset ovat suosituimpia veikkauskohteita?

Kuten perinteisessä vedonlyönnissä, niin e-urheilun vedonlyönnissäkin on tiettyjä pelejä, joissa veikataan enemmän kuin toisissa. Kaikkein suosituimpia e-urheilun pelejä ovat League of Legends, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive sekä Valorant. Luonnollisesti näiden pelien turnauksissa siis myös veikataan enemmän. Myös Call of Duty, Fifa-pelit sekä Starcraft 2 ovat monien veikkaussivustojen valikoimissa. Näin pystyy lyömään vetoa omassa suosikkipelissään, josta tietää kaikkein eniten.

Parhaat e-urheilun veikkaussivustot 2022

E-urheilun vedonlyöntiä pystyy siis nykyään harrastamaan useilla erilaisilla veikkaussivustoilla. On siis hyvä osata tunnistaa, millaisilla veikkaussivustoilla kannattaa pelata. Riippumatta siitä, millaisella sivustolla veikkaa, on aina tutustuttava sivuston taustoihin sekä pelilisenssiin. Kaikkein turvallisinta on luottaa sellaisiin vedonlyöntisivustoihin, jotka ovat luotettuja ja tunnettuja sekä Suomessa että Euroopassa.

Unibet on yksi Euroopan parhaista vedonlyöntiin erikoistuvista sivustoista ja sivusto onkin voittanut erilaisia palkintoja useaan otteeseen. Tämä kertoo siitä, että kyseessä on laadukas veikkaussivusto. Vuonna 2022 Unibetin valikoimissa on myös laaja valikoima e-urheilun vedonlyönnistä kiinnostuneelle. Virtuaalisen urheilun ystävä ei siis taatusti tule pettymään.

Jos hakee laadukasta ja pohjoismaista veikkaussivustoa, joka mahdollistaa vedonlyönnin e-urheilussa, voi NordicBet olla myös ihan hyvä vaihtoehto. Suomalaisen näkökulmasta NordicBet on myös siksi hyvä, että e-urheilun lisäksi vetoa voi lyödä myös muissa Pohjolan urheilulajeissa.

Read More
5 Parasta Ethereum Peliä
2 vuotta ago
0 357