5 Parasta Ethereum Peliä

Vaikka et olisi perehtynyt kovin paljoa kryptovaluuttojen maailmaan, olet aivan varmasti kuullut Ethereumista. Se on ehdottomasti yksi kuuluisimmista vaihtoehdoista kryptojen maailmassa. Siitä syystä ei ole yllättävää, että erityisesti Ethereum pelit ovat hyvin suosittuja kaikkien pelaajien joukossa. Tämä artikkeli tulee perehtymään suosituimpiin vaihtoehtoihin tässä kategoriassa.

Jos et ole ikinä kuullut Ethereum peleistä, tämä artikkeli on erityisen hyvä paikka aloittaa aiheeseen tutustuminen. Me tulemme selvittämään kaiken mahdollisen tarvittavan Ethereum peleistä. Sen avulla sinun tulee olemaan helppo selvittää, voisiko nämä pelit olla sinulle sopiva mahdollisuus. Aloitetaan siis Ethereum peleihin perehtyminen, jotta voit tutustua myös viteen parhaaseen mahdollisuuteen.

Miten Ethereumia voidaan hankkia?

Ennen kuin siirrymme selvittämään itse peleistä, on tietenkin hyvä varmistaa, että tiedät aivan kaiken mahdollisen Ethereumista. Tiedätkö, Mistä voi ostaa ethereumia? Entä sen tärkeimmistä termeistä? Varmistetaan nämä asiat, muuten Ethereum peleistä selvittämisestä tulee aivan liian turhan haastavaa.

Jos et ole ikinä hankkinut mitään kryptovaluuttaa, sinä et välttämättä tiedä, mistä ja miten niitä voidaan edes hankkia. Tämä on onneksi yllättävän helppo ja yksinkertainen asia selittää. Nimittäin kryptovaluuttojen hankitaan käytetään yleensä palvelua nimeltä vaihto. Vaihto on sivusto, jolla pääset kirjaimellisesti vaihtamaan Fiat valuuttaa eli euroa kryptovaluuttaan.

Vaihto sivustoja on uskomattoman monia, joten sinulle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Kun olet valinnut sinulle sopivan vaihdon, sinun tulee aloittaa rekisteröitymällä ja luomalla sinne tili. Kun olet tehnyt tilin Vaihdolle, sinun tulee tietenkin tallettaa fiat valuuttaa. Tämän jälkeen voit siirtyä markkina-alueelle, jossa voit vaihtaa tallettamiasi euroja kryptovaluuttaan. Kun olet tehnyt tämän, olet juuri ostanut itsellesi kryptovaluuttaa.

Ethereum termit kuntoon

Asia, mikä hämmentää monia ihmisiä, jotka ovat vasta kiinnostuneet Ethereumista on siihen liittyvät termit. Nimittäin Ethereum ei ole itse asiassa kryptovaluutta. Ethereum tarkoittaa lohkoketjua, jolla krypto toimii. Syy tälle hämmennykselle johtuu siitä, että Ethereum lohkoketju on uskomattoman suosittu ja jopa alan mullistava ketju. Se oli ensimmäinen kryptovaluuttojen maailmassa, joka mahdollisti monia toimintoja. Tämä nosti itse lohkoketjun suureen suosioon ja kuuluisuuteen.

Itse krypto on nimeltään Ether. Saatat myös törmätä lyhenteeseen ETH, jota käytetään esimerkiksi juuri vaihtojen markkina-alueella. On myös hyvä tietää, että Ether ei ole itse asiassa kryptovaluutta vaan token eli merkki. Tällä ei ole sinänsä vaikutusta perus kuluttajaan. Merkkejä käytetään aivan samalla tavalla kuin myös kryptovaluuttaa, joten se ei vaikuta sinun toimiisi. Tämä asia on kuitenkin hyvä tietää, jotta se ei tule hämmentämään sinua.

Mikä Ethereum peli oikein on?

Nyt kun tiedät varmasti, minkälainen krypto Ethereum oikein on ja miten sitä voidaan hankkia, voimme vihdoin tutustua Ethereum peleihin. Ethereum pelejä on monia erilaisia. Tietenkin, mitä suositumpi Ethereum lohkoketjusta ja peleistä tulee, sitä enemmän mahdollisuuksia pelaajille myös luodaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Ethereum pelejä tulee olemaan vain enemmän tulevaisuudessa.

Kaikki Ethereum pelit eivät ole samanlaisia. Toisin sanoen Ethereumia käytetään eri tavoilla eri peleissä. Esimerkiksi yksi Ethereum pelityyppi on sellaiset pelit, joihin käytetään Ether merkkejä sen pelaamiseen. Toisin sanoen pelaaja tekee talletuksia käyttämällä juuri näitä kryptomerkkejä. Tämä voi tarkoittaa joko sitä, että peli on yksinkertaisesti maksullinen tai sitä, että siinä voidaan tehdä pelin sisäisiä ostoksia Ethereum merkeillä.

Toinen vaihtoehto on sellaiset pelit, joista pelaajat voivat saada Ethereum merkkejä pelaamalla. Nämä ovatkin yksi suosituista tavoista hankkia Ether merkkejä. Tietenkään nämä määrät eivät välttämättä ole kaikista suurimpia, mutta niiden saaminen tekee pelaamisesta yleensä vielä viihdyttävämpää.

Suosituimmat Ethereum pelit

Tämä artikkeli perehtyy erityisesti P2E Ethereum peleihin. Tämä tarkoittaa sellaisia Ethereum pelejä, joissa pelaaja voi ansaita kryptomerkkejä. Ne eivät tietenkään ole ainoita Ethereum pelejä kuten juuri sanoimme, mutta ne ovat erityisen suosittuja vaihtoehtoja. Joten tutustutaan siihen, mitkä ovat tämän kategorian suosituimpia vaihtoehtoja. Siten pääset pitämään hauskaa helposti juuri niiden avulla.

Mirandus

Ensimmäinen suosittu P2E Ethereum peli on Mirandus. Se on hyvin suosittu netissä toimiva roolipeli. Peli tapahtuu pelaajien omistamassa maailmassa, mikä tekee siitä hyvin mielenkiintoisen. Se, että maailma on pelaajien omistama tarkoittaa sitä, että pelaajat voivat ostaa eri resursseja maailmassa. Näitä ovat esimerkiksi maata tai laivoja. Nämä resurssit ovat NFT merkkien muodossa, jotka tietenkin toimivat juuri Ethereumin avulla.

Jos olet pelannut erilaisia suosittuja roolipelejä, Mirandus pelin ymmärtäminen ei ole kovin haastavaa. Aivan kuten monissa muissakin peleissä, pelaaja seikkailee maailmassa omalla avatarillaan. Heillä on erilaisia tehtäviä joita heidän tulee suorittaa. Yleensä näitä tehtäviä on vihollisten tuhoaminen. Pelissä voidaan saada pelin merkkejä suorittamalla tehtäviä ja pelaamalla eteenpäin. Tämä tuo hieman lisää viihdettä tehtävien suorittamiseen.

Benji Bananas

Benji Bananas peli ei ole todellakaan uusi vaihtoehto. Itse asiassa se on olemassa kauemman aikaa kuin krypto pelit on edes esitelty mahdollisuutena. Kuitenkin kuten monien muidenkin asioiden, myös Benji Bananas pelin on pitänyt mukautua maailman muuttumiseen. Täten niistä on tehty vuosien kuluessa myös Ethereum peli. Nykyään myös tämä suosittu mahdollisuus kuuluu P2E pelien kategoriaan.

Jos et ole ikinä kuullut tästä pelistä, meidän on hyvä selittää, minkälainen vaihtoehto on oikein kyseessä. Pelissä pelataan suloisella apinalla nimeltään Benji. Benjin tehtävä on hyppiä köynnökseltä toiselle ja yrittää olla tippumatta. Peli on ollut hyvin suosittu mobiilipeli jo hyvin kauan aikaa, kuten sanoimme. Kuitenkin P2E mahdollisuuden lisääminen peliin on vain nostanut sen suosiota entisestään.

Illuvium

Suloisesta apina -pelistä hieman jännittävimpiin vaihtoehtoihin, Illuvium sopii niille, jotka haluavat oikeaa jännitystä. Tässä pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan fantasiamaailmassa nimeltään Illuvium. Kyseessä on avaruudessa sijaitseva planeetta, jonne sinun rakettisi on jäänyt loukkuun.

Pelaajien tehtävänä on tutkia planeettaa ja täyttää erilaisia tehtäviä. Niihin kuuluu tietenkin eri monsterien kanssa taisteleminen. Samalla pelaajien tulee pyrkiä kasvattamaan omaa armeijaansa, jotta he onnistuvat paremmin taistossa. Tämä onnistuu saamalla planeetan alkuperäisasukkaita liittymään omiin joukkoihin. Mitä paremmin pelaaja onnistuu kaikissa näissä asioissa, sitä paremmin he saavat merkkejä itselleen.

MoonCatRescue

Palataksemme söpöihin vaihtoihin, meidän tulee tietenkin esitellä kaikista suloisin peli markkinoilla. Tämä on ehdottomasti MoonCatRescue. Pelin tehtävä on nimen mukaisesti pelastaa suloisia kuu kissoja kuusta, ja tuoda ne turvallisesti mukanasi. Tämä peli tunnetaan yhtenä ensimmäisenä vaihtoehtona Ethereum P2E peleistä, ja sen suosio on pysynyt hyvin korkealla sen koko olemassaolon ajan.

NFT Worlds

Viides vaihtoehto on hyvin suosittu Ethereum ja NFT peli. Se on itse asiassa yksi suurimmista multimetaversumeista verkossa. Tämä peli liittyy super suosittuun Minecraft peliin, yhdistäen sen P2E mahdollisuuksiin. Jos et tunne Minecraft peliä, olet varmasti aivan uusi pelien maailmassa. Kerrataan kuitenkin nopeasti, mikä on tämän pelin tarkoitus.

Minecraft pelissä pelaajan tehtävä on yksinkertaisesti yrittää rakentaa mahdollisimman paljon. Tämä voi olla yllättävän haastavaa, koska maailmassa on monstereita, jotka yrittävät tuhota pelaajan rakennelmat. Minecraft on ollut uskomattoman suosittu peli jo hyvin kauan aikaa, ja P2E mahdollisuus on vain kasvattanut tätä suosiota entisestään.

Ethereum pelit kiinnostavat koko ajan enemmän

Yleisesti ottaen, Ethereum peleistä on tullut vuosien saatossa vain koko ajan kiinnostavampia. Tähän tietenkin vaikuttaa pelien valikoiman suuruus ja monimuotoisuus, mutta nämä eivät ole ainoita vaikuttavia tekijöitä. Nimittäin tietenkin myös Ethereumin suosiolla on suuri vaikutus.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan P2E Ethereum pelejä, sinun tulee tietenkin tietää missä Ethereumia voidaan säilyttää. Jotkut P2E pelit antavat sinun nostaa saamiasi merkkejä. Varmista, että sinulla on valmiiksi käytössä tarvittavat lompakot Ethereum merkkien säilyttämiseen. Siten sinun ei tarvitse alkaa selvittämään asiaa, kun olet jo onnistunut saamaan merkkejä itsellesi.