Lyö vetoa League of Legendsissä

E-urheilu on tullut vedonlyöntiin pysyvästi ja sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti lyhyessä ajassa. Suosikkipeleistä tehdään monenlaisia veikkauksia ja eri veikkauspelit voivat vaihdella pelien välillä. Koostimme tähän artikkeliin, mitä veikkauksia voit asettaa League of Legendsissä.

Miten päästä kiinni eSports veikkaamiseen?

Jos e-urheilu ja siitä tehtävä vedonlyönti ei ole entuudestaan tuttua, kannattaa aloittaa pelimaailmaan tutustuminen seuraamalla pelejä. Veikkauksen asettaminen on helpompaa, kun tietää kohteesta taustoja. Ammattipelaajien seuraaminen on samanlaista kuin seuraisit suosikkijääkiekkojoukkuettasi. eSports Uutisissa koostamme tuoreimmat uutiset yhteen ja samaan paikkaan helposti luettavaan muotoon, ja sivuiltamme saat aina kuumimmat vihjeet.

Vedonlyöntisivuston valinta

Kun pelimaailma alkaa olla tuttu, on aika valita sopiva vedonlyöntisivusto. Nopeasti ajateltuna voisi ajatella, että sehän on helppoa. Valikoima on kuitenkin niin runsas, että pari ajatusta kannattaa panostaa myös vedonlyöntisivuston valintaan. Millaisella sivustolla viihtyisi parhaiten? Kaipaako sivustolta myös bonuksia? Vaatiiko sivusto rekisteröitymisen vai voiko siellä veikata ilman pelitiliä?

Nämä ovat kysymyksiä, joita on hyvä pohtia ja sen perusteella etsiä vedonlyöntisivustoa, joka vastaa omiin tarpeisiin. Näiden lisäksi kannattaa lukea sivustosta myös muiden käyttäjien kokemuksia ja tarkistaa minkä maan lisenssillä sivusto toimii. Lisenssi vaikuttaa olennaisesti siihen ovatko voitot verollisia vai verovapaita.

Onko pelitilin rekisteröiminen välttämätöntä?

Pelitilin rekisteröiminen ei ole jokaisella sivustolla välttämätöntä. Myös vedonlyöntisivustoille on alkanut ilmaantumaan mahdollisuus pikaveikkaukseen, jolloin sivustolle kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla. Suurin osa sivustoista kuitenkin yhä vaatii rekisteröitymisen ja se myös mahdollistaa henkilökohtaisten etujen ja tarjouksien räätälöimisen pelaajalle. Pelitilin reksiteröiminen on yksinkertainen prosessi, jossa varmistetaan myös veikkaajan henkilöllisyys.

League of Legends on suosittu veikkauskohteena

League of Legendissä järjestetään turnauksia ympäri maailmaa ja niiden veikkaaminen on suuressa suosiossa pelaajien keskuudessa. Millaisia vetoja voi sitten asettaa League of Legendsissä? Perehdytäänpä siihen hieman tarkemmin.

  • Voittajaveto
  • Karttavoittajaveto
  • Tulosveto
  • Tasoitusvedot
  • Yli/alle -vedot
  • Turnausvedot
  • Erikoisvedot

Kuten voi huomata, niin veikkauksia voi asettaa lähes mistä vaan. Voittajaveto on yksinkertainen tapa aloittaa veikkaamista pelimaailmassa, jos se ei vielä ole kovin tuttu. Siinä veikataan vain voittajaa. Voittaja on se, joka tuhoaa ensimmäisenä vastustajan tukikohdasta Nexuksen.

Karttavoittajasta voi myös lyödä vetoa. Yksi kartta vastaa jääkiekossa pelattavaa erää. Karttavedossa veikataan yhden erän voittajaa, mutta tämä ei välttämättä voita koko peliä. Tulosvedossa veikataan mikä on pelin lopputulos ja kumman joukkueen hyväksi.

Tasoitusvedot ja yli/alle vedot ovat vetoja, jotka vaativat taustalle jo todella paljon varmaa tietoa eri joukkueista. Silti niissä on isot riskit. Turnausvedoissa veikataan koko turnauksen voittajaa. Erikoisvedoissa voi esimerkiksi veikata kumpi joukkue tekee ensimmäisen tapon tai montako tornia tuhotaan.

Myös livevedot ovat mahdollisia, jolloin pelin ollessa käynnissä voi myös asettaa veikkauksia. Näissä pelaaja saa selkeän edun vedon asettamiseen, kun peliä on voinut jo seurata ja tietää mitä tapahtumia pelissä jo on ollut.

Ja sitten veikkaamaan

Kun pelimaailma alkaa olla tuttu ja pelitili rekisteröity, tai muuten löydetty sopiva vedonlyöntisivusto, niin on aika alkaa asettamaan vetoja. League of Legends löytyy lähes jokaisen vedonlyöntisivuston veikkauskohteista sen suosion takia. Näistä liki kaikilla on myös livevedonlyöntiin mahdollisuus. Vedonlyönti voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta loppujen lopuksi se ei sitä ole. Siihen pääsee parhaiten perille lukemalla vinkkejä, seuraamalla pelaajia – ja puhtaasti kokeilemalla. Kun vedonlyöntiä aloittaa maltilla, niin veikkaukset tulevat vähän kerrallaan tutuksi. Kokemuksen karttuessa on todennäköisempää asettaa veto, joka osuu kohdalleen ja tuo voittoja. Mutta on hyvä muistaa, että sellaista ei olekaan kuin varma veto.

Read More
5 Parasta Ethereum Peliä
1 vuosi ago
0 309