Lassi ”BELAEU” Kallio – suomalainen Fortnite pelin kuningas

Tamperelainen Lassi ”BELAEU” Kallio oli vain 21-vuotias, kun hänet hyväksyttiin Fortnite pelin MM-kilpailuihin vuonna 2019. Tämä on tietenkin todella suuri suoritus, ottaen huomioon kuinka suosittu Fortnite peli on. MM-kisat tästä pelistä olivat tietenkin hyvinkin rahakkaat, sisältäen palkintoina jopa yli 26 miljoonaa euroa. Puhumattakaan siitä, mikä kunnia on päästä pelaamaan MM-kisoihin.

Suomi on maana varsin kuuluisa pelien maailmassa. Suomessa on kehitetty monia loistavia pelejä, kuten Max Payne ja tietenkin maailman kuulu Angry Birds. Sen takia suomalaiset pelaajat ovat myös hyvin arvostettuja. Kotimaastamme onkin noussut moniakin pelialan tähtiä ja selkeästi Lassi Kallion kaltaisten pelaajien voimalla, tämä tulee jatkumaan tulevaisuudessakin.

eSports ala on täynnä nuoria tähtiä

Tietenkin Lassi Kallion suoritus vain 21-vuotiaana on todella uskomaton. Toisaalta pitää ottaa huomioon, että eSports alalla on useita muitakin nuoria tähtiä. Nuorimmat kisaavat pelaajat saattavat olla vasta teini-ikäisiä.

Tämä johtuu oletettavammin siitä, että nämä pelaajat ovat kasvaneet pelaamisen parissa. Heillä on ote pelaamiseen, joka yksinkertaisesti puuttuu monilta vanhemmilta pelaajilta. Voisi olettaa, että tämän sukupolven kasvaessa vanhemmaksi, oletettavimmin myös johtavien mestarien keski-ikä nousee.

Oli kyseessä kuitenkin 21-vuotias tai hiukan nuorempi tai vanhempi pelaaja, tämä suoritus on todella uskomaton. Lassi ”BELAEU” Kallio kuuluu Helsinki REDS joukkueeseen ja hän on selkeästi paikkansa ansainnut.

Fortnite vain jatkaa suosiossaan

Fortnite on todella suosittu peli ja sen suosio selkeästi vain jatkaa kasvuaan. Jos et tunne peliä, ei huolta – me selitämme. Kyseessä on ammuntapeli, joka yhdistää myös selviytymis- ja roolipelin ominaisuuksia. Peli julkaistiin ensimmäistä kertaa vuonna 2017, vaikka sen ensimmäiset esittelyt tapahtuivat jo vuonna 2011. Tämä kertoo siitä, kuinka kattava peli on kyseessä.

Peliä on pelattavissa monilla erilaisilla laitteistoilla, ja siitä on erilaisia muotoja. Peliä voidaan pelata suurimmalla osaa suosittuja konsoleita, kuten myös tietokoneilla ja älypuhelimilla. Pääpelien muodot ovat seuraavat: Creative, Battle Royale, sekä Save the World.

Peli on hyvin suosittu sen saatavuuden ansiosta. Pelistä on olemassa niin ilmaisia kuin maksullisiakin muotoja ja tästä syystä peliä pelaa yli 200 miljoonaa pelaajaa. Harva peli yltää näin suureen suosioon maailman laajuisesti.

Seuraa turnauksia

Juuri tämän suuren suosion ansiosta siitä on myös lukemattomasti erilaisia turnauksia, joihin parhaat pelaajat voivat ottaa osaa. On sanomattakin selvää, että juuri MM-kisat ovat kaikista halutuin turnaus. Pelaajat voivat voittaa uskomattomia summia turnauksista, suurimpien summien yltäen miljooniin euroihin.

Kuten kaikkien muidenkin urheilulajien seuraaminen, myös eSports lajien seuraaminen on hyvin viihdyttävää. Jos et ole ikinä kokeillut asiaa, me todellakin suosittelemme tätä aktiviteettia. Muiden pelaamisen seuraaminen voi olla yllättävänkin hauskaa ja mielenkiintoista!

Vedonlyönti eSports lajeista mahdollista

eSports lajien seuraaminen on myös nostanut suosiotaan viimeisten vuosien aikana. Tästä syystä myös näistä urheilulajeista voidaan nykyään lyödä vetoa. Tämä on seuraajien tapa tehdä otteluiden seuraamisesta vielä kiinnostavampaa.

Suomi ei valitettavasti ole johtosijoilla monissa eri urheilulajeissa. Kuitenkin eSports lajeissa tilanne on toinen. Vaihteeksi voimme kannustaa omaa maatamme, tietäen heillä olevan hyvä mahdollisuus voittaa. Tämä tekeekin suomalaisille lajin seuraajille kokemuksesta vielä innostavampaa.

On mielenkiintoista nähdä miten Fortnite laji sekä Lassi Kallion matka etenee tulevaisuudessa. Voidaan toivoa, että hän jatkaa kehittymistä. Ehkäpä tulevaisuudessa Suomesta nousee myös uusia lupauksia ammattipelin maailmassa. Tämä ei todellakaan olisi ihme ja sittenpähän meillä kaikilla olisi enemmän urheilijoita, joita kannustaa!

Read More
5 Parasta Ethereum Peliä
1 vuosi ago
0 308