Heroes of the Storm

Blizzardin esports-peli Heroes of the Storm on käyttäjäystävällinen ja monin tavoin täysin uudenlainen pelikokemuksen tarjoaja. Blizzard on jo jonkin aikaa panostanut etenkin julkaisujensa viihdyttävyyteen, flirttaillen samalla vahvasti esports-maailman kanssa. Heroes of the Storm on oiva osoitus toiminnan sujumisesta. Lue lisää aiheesta alempaa.

Uniikki pelikokemus

Heroes of the Storm on Blizzardin suurin panos esports-pelien maailmassa. Kyseessä on peli, joka tarjoaa joustavan ja ainutlaatuisen pelikokemuksen. Peli on noussut kovaa vauhtia videopelimaailman korkeimmalle huipulle. Syitä menestykseen on monia, mutta erityisesti mitä erilaisimmilla kartoilla ja pelihahmoilla maustettu pelimekaanikka on herättänyt pelaajien kiinnostuksen jo useamman vuoden ajan.

Mukana vedonlyönnissä

Kun Heroes of the Storm alkoi saavuttaa yhä enemmän ja enemmän suosiota ja aktiivisia seuraajia, oli Blizzard nopeasti mukana kehityksessä. Täydellinen siirtyminen esports-lajiksi tapahtui lähes vaivatta, ja Heroes of the Storm nousi hitaasti mutta varmasti merkittäväksi tekijäksi myös vedonlyöjien keskuudessa.

Karttojen maailma

Pelitavaltaan Heroes of Storm eroaa muista esports-peleistä lukuisin eri tavoin. Erityisesti sen erottaa tyyli, jolla pelitapa muuttuu radikaalisti karttakohtaisesti. Karttoja on siis eri tasoisille harrastajille, kuten myös aloittelijoille, joten peli sopii erinomaisesti sellaisillekin pelaajille, joilla ei aiempaa kokemusta sen kummemmin vielä ole.

Perusidea

Kyseessä on 5v5-otteluideaan pohjautuva peli, jossa jokaisella pelaajalla on oma sankari ohjattavanaan. Voittaminen on mahdollista yhteistyön ja hyvän joukkuehengen avulla, sillä pelin päämääränä on löytää vihollisen tukikohta ja tuhota sen ydin. Vaikka vastaava konsepti onkin tuttu muistakin peleistä, on se erityistä, että ytimen tuhoamistapa riippuu täysin kartasta.

Joukkueen kokoonpano

Äärimmäisen tärkeää on se, että joukkueen kokoonpano osataan luoda oikein. Tämän varmistamiseksi pelaajan tulisi heti aluksi tutustua tarkasti eri hahmoluokkiin sekä niiden ominaisuuksiin ja rooleihin. Kokoonpanon toimivuudella on suuri vaikutus peliin ja sen sujuvuuteen sekä lopputulokseen. Voitto voi toisinaan jäädä vääristä kokoonpanovalinnoista kiinni.

Hahmoluokat

Heroes of the Storm kattaa viisi eri hahmoluokkaa, jotka kaikki omaavat hyvin erityisiä piirteitä. Jokaisella luokalla on oma tärkeä asemansa, joka vaikuttaa pelin kulkuun. Hahmoluokkien välillä on selkeitä eroja, mutta rajat voivat toisinaan olla kohtuullisen häilyviäkin.

Assassin

Niin sanottu ”salamurhaaja” kykenee tekemään suurta vahinkoa etenkin yksittäisille kohteille. Salamurhaajan tehtävänä on tuhota vihollisjoukkueen sankarit. Tarkoituksena olisi keskittyä niihin, jotka tuottavat joukkuetaisteluissa eniten ongelmia.

Warrior

Soturit muodostavat perinteisen tankkiluokan. Ne ovat kestäviä ja pystyvät aiheuttamaan ja jakamaan paljon vahinkoa. Sotureilla on yleensä kyky vaurioittaa vastustajia niin, että ne eivät voi osallistua joukkuetaisteluihin.

Specialist

Spelialistit ovat luokka, jolla ei ole selkeää yksittäistä vastuu- tai osaamisaluetta, vaan taidot ovat hahmokohtaisia ja määräytyvät siis valitun sankarihahmon mukaan. Tyypillisesti tämän luokan hahmojen vahvuus liittyy vihollisen tukikohdan tuhoamiseen.

Support

Support-luokan hahmojen tehtävä on tukea ja suojata koko joukkuetta, kuten nimikin kertoo. Luokan taitoihin kuuluu parantamisen lisäksi myös ominaisuuksien tehostaminen. Jokaisesta joukkueesta tulisi löytyä vähintään yksi support-hahmo, sillä tämän luokan edustajat ovat äärimmäisen tärkeitä jokaiselle joukkueelle.

Multi-Class

Tämän luokan edustajat ovat eräänlaisia kameleontteja. Hahmot pystyvät vaihtamaan luokkaansa joukkueen tarpeen mukaan. Kyseessä on ymmärrettävästi merkittävä ryhmä, johon kuuluu tällä hetkellä vain yksi sankari. Sankarihahmo Varian voi vaihtaa salamurhaajan ja soturin roolin välillä tarvittaessa. Hahmo tunnetaan myös nimellä High King of the Alliance.

Pelin suosio

Pelasit Heroes of the Stormia tai et, voit silti tutustua helposti pelin maailmaan ja nauttia siitä. Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa kyseisestä pelistä.

Read More
5 Parasta Ethereum Peliä
2 vuotta ago
0 335